Ibland har man behov av att snabbt trycka upp broschyrer eller flyers. Ska ditt företag ställa ut på en mässa? Många kunder älskar att få med sig broschyrer och prislistor redan på plats.

Det är inte riktigt samma sak att få det på mail vid ett senare tillfälle. Ju proffsigare tryckt material ditt företag erbjuder, desto mer seriöst upplevs det. Och det leder förhoppningsvis till ökad försäljning.

Hur vill du att ditt företag ska upplevas? Tänk vilken skillnad i känsla att ha block och kalender med logotyp istället för vanliga från snabbköpet. Fixa företagsbroschyrer med fina bilder som framställer budskapet så fördelaktigt som möjligt. Anlita ett tryckeri i Malmö som kan vara med och ta fram en helhetslösning för ditt företag. Ett proffsigt tryckeri erbjuder skräddarsydda lösningar för både layout och foto.

Snygga förpackningar

I en allt mer digital värld är det viktigt att ta vara på alla möjligheter att synas. Tänk dig den extra reklam som du får med snygga förpackningar. Företag som skickar paket sticker ut hos postombudet med unika förpackningar. Lika viktigt är det synas i butiken. Rätt förpackning säljer mer, så enkelt är det. Varor som är förpackade i kartong säljer bättre än varor som står löst på hyllan. För att maximera försäljningen är färg och form på förpackningen superviktigt. Anlita ett tryckeri i Malmö som kan hjälpa till med konstruktion, idéer och smarta tips. Att ta hjälp av ett tryckeri kan visa sig vara en mycket lönsam investering.