Tandvärk kan verkligen ställa till det rejält. Det går inte att tänka klart när det ständigt smärtar. Tandläkare i Solna tar bort besvären du har med tänderna.

Helst av allt ville Erika bara ligga kvar i sängen. Denna värk gick inte att beskriva. Trots att hon hade försökt dämpa det med smärtstillande, så hjälpte det inte. Hennes småbarn väntade inte och lät henne inte ha ont. Inte så konstigt, de var ju barn. Och hennes man kunde inte direkt stanna hemma för att vabba fru med en hemsk tandvärk.

Hon fick snällt bita ihop, tänkte hon. Hon insåg dock snart att det inte gick att bita ihop. Sen hon flyttade till Solna för tre år sen, så hade hon aldrig varit hos tandläkaren. Det kunde vara anledningen till att det hade gått så långt. Nu var det alltså hög tid att hitta en tandläkare som kunde ta sig an henne snarast.

Tandläkare i Solna gör olika behandlingar

När Erika hade hittat en klinik så nästan grät hon av lycka. Det gjorde så ont, så hon ville inget hellre än att bli kvitt smärtan. Tandläkaren gjorde en undersökning och hittade ett stort hål. Det hade gått så långt att valet var rotfyllning eller att dra ut tanden. Erika bestämde sig för att dra bort tanden direkt, vilket även var det billigare alternativet.

Hädanefter skulle hon gå till tandhygienist med jämna mellanrum för att kontrollera och förebygga problem med tänderna. Denna smärtan ville hon aldrig behöva uppleva igen.