Du som ska lämna en lägenhet ser inte alltid fram emot att behöva flyttstäda. Undvik din vånda genom att anlita en firma som utför flyttstädning i Stockholm.

Du ska flytta från en hyreslägenhet i utkanten av Stockholm och flytta till en bostadsrätt i innerstan. En investering som gjort stora hål i din fiktiva plånbok. Men nu gäller det att spara och du tänker hyra en flyttbil och i princip ombesörja flytten själv. Du har ju tack och lov vare sig något piano eller tung bokhylla. Och naturligtvis klarar du städningen själv.

Ibland bedrar snålheten visheten! Att packa släktklenoder och porslin kan vara ganska underhållande och att flytta in i en ny lägenhet blir som en start på ett nytt liv. Men i slutet på all uppståndelse med en flytt återstår alltid flyttstädning. Den är inte kul.

Professionell flyttstädning ger garanterat resultat

Du har nästan tömt din gamla lägenhet. Din nya bostadsrätt väntar på att bli möblerad. Du känner dig frestad att börja med möbleringen men verkligheten kommer ikapp dig. Din lägenhet måste du städa inför flytten i Stockholm. Tanken gör dig nedstämd. Förra gången du flyttade misslyckades du med flyttstädningen. Du tyckte att städningen blev perfekt men din hyresvärd hade en helt annan uppfattning.

För att städningen ska bli professionellt utförd beslutar du dig för att kontakta ett företag som utför flyttstädning i Stockholm med garanti. Du fyller i en blankett på nätet, där du anger storleken på din lägenhet. Med vändande e-post får du en offert, där hänsyn har tagits till rut-avdrag.