Alla har vi haft en. En dålig chef. En chef som inte lyssnar. En chef som skyller ifrån sig. En chef som inte kan ta beslut. Med chefsrekrytering i Stockholm får du en chef som passar ditt företag.

Tänk dig följande. Du har varit ute i god tid. Biljetterna är bokade, passen förnyade. Barnen har fått nya resväskor i glada färger. Du har kollat upp hotellet, läst recensioner på nätet, tjuvkikat på bilder på kontinentala frukosten. Men framförallt så har du informerat chefen. Redan några månader tidigare nämnde du den planerade semestern för första gången. Chefen hummade och nickade och sa att det nog skulle gå bra. När tiden närmade sig påminde du igen. Och sedan, en gång till. Dagen innan semestern tittar du in på chefens kontor. ”Hasta la vista!” säger du, varpå chefen tittar upp från skrivbordet. ”Va?” säger hen. ”Du kan ju inte åka på semester nu!”

Hitta rätta bossen med chefsrekrytering

Alla har vi haft en. En dålig chef. Men vad som gör en dålig chef dålig kan skilja sig åt på olika arbetsplatser. På en arbetsplats kan det vara viktigt att chefen är lyhörd och kommunikativ, på en annan att chefen kan fatta svåra beslut i pressade situationer. En annan arbetsplats har behov av en chef med särskilda kompetenser. Eller kanske alltihop? Misströsta inte! Idag finns professionell hjälp att få för dig som är i behov av rekrytering av chef i Stockholm. Med chefsrekrytering får du rätta bossen för din arbetsplats, och för dig själv.