Med hjälp av en cateringfirma skulle det stora företagseventet räddas. Trots att antalet inbjudna dubblerades och flera av de ansvariga hade fått förhinder.

Det kändes väldigt roligt att få möjlighet att bjuda in alla företagets kunder och leverantörer till ett event. En ganska enkel bjudning där man skulle få säga tack till alla, för att de gjorde verksamheten möjlig. Och bara umgås på ett enkelt och trevligt sätt.

Trots alla förberedelser så var det bara ett tiotal som hade tackat ja. Och man hade bestämt sig för att klara av bjudningen själva. För i personalen fanns det både ett par före detta kockar och en mycket matintresserad kollega. Men ett par dagar efter utgånget anmälningsdatum trillade ja-svaren in och det fanns ingen annan möjlighet än att kontakta en cateringfirma i sista minuten.

Med hjälp av en cateringfirma

I elfte timmen gjorde receptionisten en enkel sökning på catering i Uppsala. Direkt var det en firma som han kände igen och efter ett kort samtal kunde pulsen sänka sig på samtliga inblandade. Ja, cateringfirman hade möjlighet att komma. Dessutom fanns det möjlighet att hyra in serveringspersonal. Allt för att få eventet att flyta så smidigt som möjligt.

Dagen efter eventet var det en lycklig och glad personal som kunde hitta mail med glada tack och tillrop i sina brevlådor. Alla hade fått sig något gott till livs och allt hade flutit på precis som det skulle. Det var inte utan att företagets vd började fundera över hur nästa event skulle planeras.