Med digital utomhusreklam – dooh – kan man som annonsör på ett effektivt sätt nå ut till en stor mängd potentiella kunder med rörliga annonser i en stadsmiljö.

Utomhusreklam med rörlig bild – är det någonting för framtiden? Ja, om man ska tro på det faktum att vi ägnar mer uppmärksamhet åt det som rör sig än det som står stilla så borde det ju vara så. Dooh, som digital utomhusreklam kallas förkortat, är en typ av annonsering som man kan beställa hos någon som tillhandahåller skärmar avsedda för ändamålet. Där kan du om du har en produkt eller tjänst, låta din annons rulla under en bestämd tid i urbana miljöer där du får maximal uppmärksamhet. Dooh har visat sig vara en utmärkt annonsmetod med flera fördelar som vi kommer att titta lite närmare på alldeles strax.

Fördelarna med dooh jämfört med vanlig annonsering

Till skillnad från vanlig annonsering där man klistrar upp affischer, har dooh sina uppenbara fördelar. Den första som vi redan har varit och nuddat vid är såklart att den erbjuder rörliga bilder. Den andra som är mer praktisk, är att man slipper jobbet med att ge sig upp på hög höjd och klistra upp affischer, samt ta ner dessa igen när annonstiden är slut. När din annons med dooh så är över, slutar man bara sända den helt enkelt och börjar sända nästa som är beställd. Detta gör att man sparar både tid och resurser vilket på sikt gynnar alla, inte minst miljön.